Nieuws aanmelden

Laatste nieuws

Evenement aanmelden

Kalender

Lezing 'Ontpillen' door David van Bodegom

David van Bodegom, verouderingswetenschapper en schrijver van Ontpillen, geeft tips voor het slikken van minder pillen. Hanneke van de Gevel, wethouder gezondheidszorg, opent de avond met een korte inleiding.

Met zijn allen slikken we steeds meer pillen. Helaas bestaan er geen pillen zonder bijwerkingen. In zijn boek en lezing helpt arts David van Bodegom ons om te ‘ontpillen’. Hij helpt je je lijf beter te begrijpen en laat zien hoe je door aanpassing van je leefstijl minder pillen kunt slikken en langer gezond blijft. Bij het stoppen met voorgeschreven pillen moet je wel altijd overleggen met je arts.

Als verouderingswetenschapper werkt David bij Leyden Academy. Ook is hij universitair docent bij het LUMC en begeleidt hij verschillende promovendi op het gebied van gezond en vitaal verouderen, en de kosten van ouderenzorg. Hij schreef de roman ‘Nood breekt wet’ en met Rudi Westendorp de bestseller ‘Oud worden in de praktijk’. Zijn boek ‘Ontpillen’ heeft landelijk veel belangstelling gekregen.

De presentatie van David is op 12 februari, inloop 19.30 uur, start 20,00 uur bij onze vestiging in Pijnacker. Deze lezing wordt aangeboden door ouderenbonden PCOB en KBO in samenwerking met de Bibliotheek Oostland. Deelname is gratis, aanmelden verplicht: Klik hier voor kaarten

Meer lezen over David van Bodegom? Klik dan <hier>

Bibliotheek Oostland

12 februari 2019

20:00

Julianalaan 47

Pijnacker

Gratis toegang, graag aanmelden