Nieuws aanmelden

Laatste nieuws

Evenement aanmelden

Kalender

Digisterker

Leren werken met de elektronische overheid. De overheid gaat digitaal. U ook?

Aanvragen van huurtoeslag, het zoeken van werk, het doorgeven van een verhuizing, informatie over de opbouw van uw AOW, gebruik van uw DigiD etc. Vindt u het moeilijk om met de websites van de overheid te werken?

De Bibliotheek Oostland biedt de beginnerscursus Leren Werken met de Overheid. De cursus is voor mensen die al een beetje met internet kunnen omgaan. De cursus van 3 lessen van 2 uur kost € 10,00.

Vanaf 2017 verwacht de overheid dat iedereen de zaken digitaal regelt. Veel mensen vinden dit moeilijk. Met de cursus Digisterker leert u werken met de elektronische overheid. Bibliotheek Oostland biedt in samenwerking met de gemeenten Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp in alle kernen de cursus Digisterker aan. Deze cursus wordt gegeven door speciaal hiervoor opgeleide docenten van SeniorWeb.

De cursist moet bij aanvang van de cursus over een (werkend) DigiD beschikken.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Kimberly Steenbergen (k.steenbergen@bibliotheekoostland.nl). Wilt u hierbij uw telefoonnummer, e-mailadres en de gemeente waar u woont vermelden? Het is ook mogelijk om u aan te melden bij de informatiemedewerkers in de bibliotheek in alle vestigingen.

De cursus bestaat uit 3 lessen van 2 uur.
Prijs: € 10,- incl. handboek en koffie/thee

Dit voorjaar vindt er een training plaats op donderdag 21 maart, donderdag 28 maart en donderdag 4 april van 13.30 – 15.30 uur in onze vestiging Berkel en Rodenrijs

Bibliotheek Oostland
Nieuwstraat 25, 2661 CG Berkel en Rodenrijs