Nieuws aanmelden

Laatste nieuws

Evenement aanmelden

Kalender

Poppenspeltheater 'Het Sprekende Koffertje' komt naar Berkel en Rodenrijs

Kinderen vanaf 2 jaar kunnen op woensdagochtend 23 januari in de Berkelse vestiging van Bibliotheek Oostland ademloos luisteren en kijken naar de poppenkastvoorstelling: Mopje het sneeuwpopje wil ook voorgelezen worden! Poppenspeltheater Het Sprekende Koffertje speelt deze voorstelling zowel om 10.00 uur als om 11.00 uur. Het is een voorstelling voor de allerkleinsten.

De Nationale Voorleesdagen

Van woensdag 23 januari tot en met zaterdag 2 februari 2019 vindt alweer de zestiende editie van de Nationale Voorleesdagen plaats. Speciaal voor baby's, peuters en kleuters zijn er 'De Nationale Voorleesdagen'. Deze dagen hebben als doel het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen, te bevorderen. Voorlezen aan kinderen is belangrijk, het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel, vergroot hun woordenschat en draagt bij aan hun interactieve vaardigheden. Maar bovenal bezorgt het hun heel veel plezier.

De Nationale Voorleesdagen starten in Bibliotheek Oostland, vestiging Berkel en Rodenrijs, op woensdag 23 januari dus met een voorstelling van poppenspeltheater, ‘Het Sprekende Koffertje’. Er zijn twee poppenkastvoorstellingen, geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De tijden zijn 10:00 en 11:00 uur, de toegang is gratis. Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s, u neemt de kleintjes toch zeker mee deze woensdagochtend?